AS KONGRESNI NA CONVENTI 2016!

Ove godine odlučili smo se pridružiti najvećem i najvažnijem sajmu Meeting industrije u regiji. CONVENTA 2016 bila je velika u brojevima kako izlagača tako i posjetitelja, a mnoge od njih smo na našem štandu sa zadovoljstvom upoznali s našom – u nekim segmentima sasvim jedinstvenom – ponudom modernih multimedijskih, informatičkih i audiovizuelnih tehnologija.

Veliku pažnju izazvao je IML Connector, najkompletniji all-in-one sustav na svijetu, kao i mobilne aplikacije s kojima otvaramo neke sasvim nove komunikacijske kanale. S velikim zadovoljstvom možemo potvrditi da nove tehnologije postaju sve više i više prihvaćene od strane organizatora skupova.

Da ne ostanemo samo u ulozi izlagača, a i da eventu pomognemo ostvariti dodatnu dimenziju, Conventi smo pružili i neke od naših usluga, primjerice upotrebu naše Twitter Wall aplikacije koja je omogućila dinamičku podjelu dojmova ne samo putem objave Tweetova vezanih za hashtag eventa, nego i Instagram fotografija! Wall se prikazivao na velikom projekcijskom platnu u glavnoj dvorani sajma, ali i putem našeg profesionalnog interaktivnog monitora u zoni za kavu i manje formalna druženja.

Posted in Uncategorized.