asappx – nova i pristupačna mobilna event app!!!

Tražite mobilnu event aplikaciju kako bi svojim učesnicima pružili pristup informacijama i komunikaciji na način kako su navikli i kako očekuju, a mislite da Vam budžet to neće izdržati? Provjerite asappx!

asappx je moderna, efikasna, stabilna i interaktivna mobilna event aplikacija, koju smo razvili s prvenstvenim ciljem popularizacije upotrebe ove platforme u Hrvatskoj i regiji, i zbog toga je financijski daleko pristupačnija nego bilo koji sličan proizvod na tržištu. App ima preko 25 funkcionalnih modula, a cijena korištenja osnovne konfiguracije s 12 funkcionalnosti kreće sa samo 4.950 Kn + PDV.

Aplikacija je istinski modularna, i sve funkcionalnosti koje ćete htjeti dodati na osnovnu konfiguraciju se isporučuju pojedinačno – a ne u paketima, kada plaćate i za ono što vam ne treba. Osim toga, svaka aplikacija se potpuno prilagođava vašem eventu, kako osnovnim layoutom (odabir među čak 6 mogućnosti), tako i svim ostalim elementima dizajna, a u app store-u (iOS i Android) će se zvati onako kako vi želite.

Sve detalje provjerite na www.asappx.com, ili se javite za demonstraciju i ponudu.

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *