Preko 1.000 kristalografa u Rovinju!!!

Stara tvornica TDR-a u Rovinju ove je godine postala mjesto sastanka i stručnog druženja preko 1.000 kristalografa iz cijelog svijeta. AS Kongresni je za tu priliku opremio 7 konferencijskih dvorana s širokom paletom audio, video i IT opreme. Naš deseteročlani team tako je u svim dvoranama postavio BOSE ozvučenje s žičnim i bežičnim mikrofonima, projekcijsku i prezentacijsku opremu, kao i IT opremu s preko 30 laptop računala i sustavom za Digital Signage. Sve prostore smo međusobno umrežili u neovisan LAN a instaliran je i naš Presentation Management Network, naravno s Preview Cornerom i centralnom Upload lokacijom.

Iz cijelog pothvata izdvajamo upotrebu novih Panasonic projektora koji omogućuju postavljanje s gotovo 40 stupnjeva otklona od okomice platna! Na taj način organizatoru štedimo ozbiljnu količinu prostora jer projektor više ne mora biti montiran na 4-5 metara ispred ili iza platna, već može stajati sa strane – kao što je i vidljivo na našim fotografijama.

Zanimljiv projekt koji dokazuje kako se bilo kakav objekt – uključujući eto i ispražnjene tvorničke hale – uz malo truda i kreativnosti može pretvoriti u potpuno opremljen i tehnički superioran kongresni prostor. Zasluge za taj uspjeh rado dijelimo s organizatorom, i svakako s vlasnikom prostora.

Posted in Uncategorized.