Interaktivno glasanje – televoting

Kad se netko gotovo 30 godina bavi s nečim što je za mnoge i dan-danas “novost”, nije čudno da ga žele najbolji.

AS Kongresni Servis je započeo raditi s elektronskim glasanjem još u kasnim 70-ima, no one "prave" sustave za interaktivno glasanje smo doveli na tržište krajem 80-ih. To je sasvim sigurno jedan od razloga zašto je LUMI - IML, globalno apsolutno vodeći brand u proizvodnji svih vrsta i sustava i aplikacija za interaktivno glasanje odabrao upravo nas za svog regionalnog partnera.

Sustavi za interaktivno glasanje nisu samo nužnost - kao primjerice na skupštinama dioničara - već su i iznimno moćan alat koji omogućuje štošta; u slučaju formalnijih skupova ne samo da će dinamizirati predavanja, i olakšati posao predavaču, već će pravilnom upotrebom poslužiti i za kreiranje vrlo vrijednih baza podataka. U slučaju manje formalnih skupova - kao primjerice prezentacija novih proizvoda, sajmova, festivala i slično - pružiti će dodatne mogućnosti promocije kroz raznolikost gamification platformi, a da mogućnosti za sponzore i ne spominjemo.

Put nije bio lak, ali smo uspjeli, i danas su sustavi za televoting prisutni posvuda - i na medicinsko-farmaceutskim kongresima, i na skupštinama dioničara, i na HR eventima, i na corporate edukacijama i team buildinzima, a s pojavom mobilnih aplikacija i u svim manje formalnim okruženjima, poput filmskih festivala i fashion week-ova. Provjerite - u ponudi imamo sustave koji su doista primjenjivi na ama baš svaku vrstu okupljanja, a iznaditi ćete se kad vidite koliko u stvari malo košta put do senzacionalnih rezultata.

IML Click

IML Click je bazni IML-ov sustav, malen i praktičan, cjenovno u low-budget kategoriji, ali i dalje jednako moćan kao mnogi veći i kompliciraniji sustavi. Budući da se radi o IML proizvodu, nema ni najmaje dvojbi u pouzdanost. Bez display-a ali sa LED indikatorom funkcija, s mogućnošću multiple choice-a (uključujući i kombinaciju tipki, primjerice 3-2-9-Send, što je neophodno kod višestrukih odabira ili rangiranja), IML Click je jednostavno i povoljno rješenje za manje i srednje evente.

Sustav je konstrukcijski izveden na vrlo poseban način, pogotovo za jednostavno pakiranje i transport, zbog čega je pogodan čak i za Do-It-Yourself/Dry Hire najmove.

IML Communicator

IML Communicator je najuspješniji sustav u "ozbiljnim" glasačkim okruženjima ikad proizveden, pogotovo na skupštinama dioničara širom svijeta. IML je upravo s ovim proizvodom pokorio tržište i preuzeo ulogu lidera, koju već godinama ne ispušta.

Communicator je zanimljiv iz puno razloga. Prvo, ima velik i jasno čitljiv display na kojem se jasno vidi ne samo odabrana opcija odgovora već i mnoštvo drugih informacija. Uz to, Communicator je opremljen čitačem ChipCard identifikacijskih kartica, što pruža jasne dodatne pogodnosti - poput unit sharinga ili bezbrižne upotrebe na skupštinama dioničara. I kao treća zanimljivost, svaki Communicator ima ugrađen bežični mikrofon - a što to znači za iole veće skupove, ne treba posebno objašnjavati. Naravno da je nemoguće da svi mikrofoni rade istovremeno, ali to i nije cilj - svi učesnici se mogu ravnopravno prijaviti za diskusiju, bez da moraju izlaziti na govornicu, bez da se do njih mora probijati hostesa s bežičnim mikrofonom.... bilo ih 50, 500 ili 5.000.

U slučaju upotrebe sustava na skupštinama dioničara, na raspolaganju Vam stoji i software ne samo za glasanje nego i za registraciju u realnom vremenu, pa je sustav potpuno u skladu sa svim zakonskim odredbama o glasanju na skupštinama dioničkih društava.

I kao krajnji argument - Communicator je povoljniji nego što bi očekivali. Zatražite ponudu!

IML Connector

Connector je jedan i jedinstven. Uređaj koji objedinjuje toliko funkcija - i sve to radi itekako dobro - plod je dugogodišnjeg razvoja i više nego ozbiljne investicije. Nakon planetarnog uspjeha s Communicatorom, IML je uspio u onom o čemu su vizionari još na početku ovog milenija samo sanjali.

Elektronsko glasanje s klasičnim odabirom među ponuđenim opcijama, ali i s mogućnošću unosa individualnih tekstualnih odgovora; bežični mikrofon; full color display; pregled sadržaja o skupu (program, biografije predavača, informacije, obavijesti); messaging sustav za direktnu komunikaciju s predavačem ali i s drugim učesnicima ; prijemnik za simultano prevođenje; priključak za slušalice; čitač identifikacijskih ChipCard kartica; zvučnik; puna Qwerty tastatura; punjiva litijska baterija...

Nema baš puno želja koje Connector neće moći ispuniti. Da, nije jeftin - ali nemojmo zaboraviti da u jednom uređaju objedinjuje ono za što su do sad trebala ne samo više uređaja, nego više kompletnih sustava. Zahvaljujući AS Kongresnom Servisu, Connector je od sad dostupan i u našoj regiji. Probajte. Nećete zažaliti.

LUMI Mobile apps

Mobilne aplikacije su, bez sumnje, budućnost interaktivnog glasanja. Koliko ljudi poznajete da ne koriste smartphone? Upravo činjenica da danas svatko u džepu ima prilično moćno računalo koje je stalno spojeno na internet otvara vrata uvođenju interaktivne komunikacije na evente ama baš svih vrsta.

Televoting više nije rezerviran samo za high-budget medicinske kongrese ili skupe TV produkcije. Zašto na filmskom festivalu gledatelji nebi odlučivali o najboljem filmu, i to glasanjem u realnom vremenu? Zašto na isti način ne birati najuspješnijeg modnog dizajnera tijekom fashion week-a?

Mobilne aplikacije nam osim čistog votinga omogućuju još puno, puno više. Provjerite našu ponudu aplikacija i odaberite - nema tog skupa na kojem bi apps bile suvišne.